Search
Close this search box.

UVJETI KORIŠTENJA I ZAŠTITA PODATAKA

Blog www.kefirolicious.com  je vlasništvo Vedrane Orlović.

www.kefirolicious.com omogućuje korištenje sadržaja koji je definiran niže navedenim Uvjetima korištenja.

Korištenjem www.kefirolicious.com prihvaćate ove Uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune te se smatra da ste u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da ste ih razumjeli u cijelosti.

www.kefirolicious.com se sastoji od vlastitih sadržaja (fotografije, članci i recepti) te može sadržavati linkove na web stranice trećih osoba. Vanjski sadržaj objavljen na stranicama www.kefirolicious.com je obilježen imenom autora, bez prerade i preoblikovanja sadržaja s izričito navedenim izvorom te se upotrebljava u nekomercijalne svrhe.

www.kefirolicious.com objavljuje linkove u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje vanjskih stranica.

Svi recepti i fotografije su djelo autorice Vedrane Orlović i ne smiju se dijeliti bez pristanka vlasnice.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili želite koristiti sadržaj s ovog bloga, molim vas da mi pišete na [email protected].

Informacije sadržane na stranicama ovog bloga imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.

Zaštita privatnosti i korištenje osobnih podataka

Za pristup pojedinim uslugama, www.kefirolicious.com može prikupljati vaše osobne podatke, kao što su ime i e-mail adresa samo ako ste ih dobrovoljno dostavili na www.kefirolicious.com

www.kefirolicious.com se obvezuje poštivati vašu anonimnost i privatnost, te će vaše podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima.

www.kefirolicious.com može prikupljati i koristiti vaše osobne podatke u svrhu informiranja o novim postovima, člancima, receptima te u svrhu slanja promidžbenih poruka koje bi vas mogle interesirati.

Osobni se podaci čuvaju sukladno važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izvještavanje i dokumentiranje osobnih podataka.

www.kefirolicious.com prikuplja i bilježi podatke o „Internet Protocol – (IP)“ adresi korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova ili unapređivanja tehničkih aspekata web servisa.

www.kefirolicious.com će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja web servisa od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke www.kefirolicious.com će isključivo koristiti u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

Pravo pristupa

Vaše je pravo provjeravati jesu li vaši podaci pohranjeni na ovim mrežnim stranicama ažurirani i točni te imate pravo zatražiti da se obustavi isporuka svih obavijesti i poruka na vašu e-mail adresu. Želite li ostvariti to pravo, pošaljite e-mail poruku na [email protected].

U e-mail poruci navedite koje podatke želite ažurirati ili brisati. Vaš zahtjev će biti rješen u što kraćem roku i na primjeren način. Zahtjevi za brisanjem podataka podliježu važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izvještavanje i dokumentiranje osobnih podataka.

Kolačići (cookies)

Koristimo kolačiće kako bismo prilagodili sadržaj i oglase, pružili značajke društvenih medija i
analizirali promet na našoj stranici.

Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše web-
lokacije s našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu koji ih mogu kombinirati
s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili na temelju vašeg korištenja njihovih
usluga. Suglasni ste s korištenjem kolačića ako nastavite koristiti našu web-lokaciju.

Upiti i kontakt

Ukoliko želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati sve osobne podatke koje imamo o vama, pozvani ste da nas kontaktirate na [email protected].

Promjene uvjeta korištenja

www.kefirolicious.com zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja bloga, stoga ih često pregledajte. Promjene i pojašnjenja stupit će na snagu odmah nakon objavljivanja na web stranici.

O promjeni ovih Uvjeta korištenja obavijestit ćemo vas putem e-maila.

Ova su pravila na snazi od lipnja 2018. godine.