Search
Close this search box.

Web stranica kefirolicious.com poštuje vašu privatnost i obvezuje se zaštititi je ovim Pravilima o privatnosti.

Ova Pravila privatnosti reguliraju vaš pristup i korištenje web stranice kefirolicious.com, uključujući bilo koji sadržaj, funkcionalnost i usluge koje se nude.

Prilikom pristupanja web stranici ja mogu saznati određene informacije o vama, i automatski i putem dobrovoljnih radnji koje možete poduzeti tijekom svog posjeta.

Prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka posjetitelji web stranice imaju prava.

Ta prava uključuju:

Zadržat ću sve informacije koje dostavite i koje su date prije:

Imate pravo zatražiti:

U mjeri u kojoj ste dali web stranici pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući takav pristanak u bilo kojem trenutku.

Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka

Vaše osobne podatke na web stranici kefirolicious.com koristit ću za potrebe upravljanja internetskim stranicama, analizu preferenci te dostave odgovarajućih ponuda za potrebe komunikacije s vama.

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića

kefirolicious.com koristi kolačiće.

Kolačićima se smatraju datoteke koje se privremeno pohranjuju na vašemu tvrdom disku, što mojoj web stranici omogućava prepoznavanje vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranici kefirolicious.com.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni (maksimalno 26 mjeseci) i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti.

Newsletter i pretplata

Ukoliko ste dali izričitu privolu za primanje Newslettera, mogu Vam poslati newsletter. Podatke koje ste dostavili kako biste se pretplatili na Newsletter koristit će se isključivo za slanje Newslettera. Ukoliko želite odustati od pretplate na Newsletter, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u podnožju Newslettera. U slučaju otkazivanja pretplate, osobne podatke koje sam prikupila u tu svrhu prestat ću obrađivati.

Prikupljene podatke pohranjivat ću samo za razdoblje tijekom kojeg primate Newsletter i niste otkazali privolu za primanje Newslettera.

Pravna osnova za primanje Newslettera je Vaša privola (članak 6. stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka). U slučaju da niste dali privolu Newsletter Vam neće Vam biti poslan.

Rok pohranjivanja

Pohranjujem Vaše podatke na period od 26 mjeseci. Ukoliko postoji Vaša privola za obradu podataka u promidžbene svrhe koja se proteže i na razdoblje koje slijedi nakon propisanog roka, Vaše podatke pohranjujemo sve do povlačenja privole.

Prava korisnika

Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnim. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite [email protected] kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.

Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se koriste opt-out forme koje su na web stranici kefirolicious.com omogućene. Osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati od datuma povlačenja privole.

Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, korisnici imaju pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Automatizirana obrada

Napominjemo kako se neki podaci (poput vrste internetskoga preglednika koji rabite, broja posjeta, prosječnog vremena provedenog na stranicama, pregledavani sadržaj i slični) obrađuju se automatski prilikom pristupa internet stranicama kefirolicious.com. Navedeni podaci se koriste u svrhu procjene privlačnosti internet stranice

Veze s drugim stranicama

Ova politika privatnosti odnosi se na početnu stranicu domaćina kefirolicious.com. Navedene stranice mogu sadržavati veze s drugim davateljima usluga te se na njih ne odnosi ova politika privatnosti. Prilikom napuštanja internet stranice kefirolicious.com, molim Vas da se upoznate s politikom privatnosti na svakoj internet stranici koja prikuplja osobne podatke.

Kontakt:

Vedrana Orlović

[email protected]

Ažurirano 10. 04. 2024.